Powered By Blogger

sâmbătă, 26 februarie 2011

Povestea De Dragoste

Narcisa Sălbatică" nu este o poveste cu personaje miraculoase şi aventuri supranaturale. Este o imagine a vieţii reale a cărei magie vine din spectaculoasa forţă a destinului. Destinul îşi va pune amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţii.

Povestea Narcisei începe cu o provocare incredibilă. Într-o zi, Tudor, un avocat de succes, cu o situaţie financiară foarte bună pleacă în vacanţă împreună cu familia sa. Ziua se termină tragic când maşina în care călătoreau se răstoarnă într-o prăpastie abruptă. Destinul o aduce pe Narcisa în mijlocul acestui eveniment nefericit.

Narcisa trăieşte într-un sat împreună cu bunica sa în condiţii foarte precare. A rămas orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic. Ca să ajute la cheltuielile casei, tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat, care o plăteşte destul de bine. La un moment dat, vieţile celor doi protagonişti încep să meargă pe un drum comun, ceea ce va da nastere la o serie de situatii neasteptate.
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, „Narcisa Sălbatică" va transforma toamna aceasta într-un sezon al bucuriei de a trăi viaţa aşa cum este ea, cu surprizele, tristeţile şi mai ales zilele ei de fericire. Această frumoasă telenovelă va aduce aminte telespectatorilor că magia încă mai există şi că momente de basm apar chiar şi atunci când realitatea spune poveşti mai puţin fericite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu